povpraševanje POKLIČITE: 041 647 602

Izdelava energetske izkaznice

Kaj je energetska izkaznica?

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Kakšen je njen namen in kdaj je obvezna?

Lastniki nepremičnin lahko vidijo energetsko učinkovitost svoje stavbe in se seznanijo z ukrepi kako izboljšati izkoristek dovedene energije in s tem posledično znižati stroške.

Kupci oz. najemojemalci dobijo neodvisno strokovno oceno o energetski učinkovitosti stavbe in s tem lažjo odločitev pri nakupu ali najemu. Država lahko ustvari podroben pregled nad energetsko učinkovitostjo stavb v Sloveniji, ki bo omogočil ukrepe za boljši izkoristek energije v prihodnosti.

Energetsko izkaznico morajo zagotoviti lastniki stavb ali posameznih delov stavb, ki se zgradijo, prodajajo ali oddajo najemniku, ki pred najemom v stavbi ali njenemu posameznem delu ni imel prijavljenega stalnega ali začasnega prebivališča. Obvezna je le pri oddaji v najem za obdobje enega leta ali več.

Obvezna je za prodajalca in najemodajalca.

Energetska izkaznica je obvezna sestavina projekta izvedenih del (PID) in mora pri novogradnjah izkazovati skladnost z minimalnimi zahtevami pravilnika PURES.
Izdelava barvne študije fasade


Odločitev o barvi fasade vam maksimalno olajšamo tako, da vam nudimo izdelavo barvne študije. Tako si lažje ustvarite ustrezen vtis in zares izberete barvo, s katero boste zadovoljni vrsto let.


Obvezna izkaznica pri oglaševanju nepremičnin


  • barvanje fasad,
  • popravila fasad,
  • pleskanje/barvanje obstoječih fasad,
  • pleskanje/barvanje ograj,
  • pleskanje/barvanje napuščev,
  • pleskanje/barvanje lesenih površin,
  • pleskanje/barvanje železnih konstrukcij,
  • pleskanje/barvanje oken in vrat.


Želite ponudbo?


Kontaktirajte nas na 041 647 602 ali nam pošljite povpraševanje. Brez obveznosti!


Fotografije:


               

VEČ FOTOGRAFIJ